<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Barona IT panostaa ohjelmistokehittäjien tekniseen urakehitykseen Beyond Java -ohjelman avulla

beyond-java

Barona IT ja CGI yhdistivät voimansa ja kehittivät uudenlaisen ohjelmistokehityksen ammattilaisille tarkoitetun ohjelman olemassaolevan teknologiaosaamisen päivittämiseen.

Palkallinen Beyond Java -ohjelma tarjoaa ohjelmistokehittäjille mahdollisuuden päivittää teknologiaosaamistaan asiakastyön sekä huippuluokan kansainvälisen koulutuksen avulla. Jokainen ohjelmaan valittu kehittäjä pääsee osallistumaan perusteelliseen Angular-koulutukseen, jonka Barona IT on järjestänyt googlelaistenkin luottaman Thoughtramin avustuksella.

“Alalla käytettävät teknologiat kehittyvät nopeasti ja pula uusien teknologioiden osaajista käy kuumana. Samaan aikaan Suomessa on paljon erinomaisia ohjelmistokehittäjiä, jotka voisivat koulutuksen avulla omaksua uudet teknologiat nopeasti. CGI:n kanssa yhteistyössä kehittämämme ohjelman avulla löysimme osaratkaisun tämän haasteen ratkaisemiseen. Samalla pystyimme tuomaan ohjelmistokehittäjille helpon ja selkeän väylän tekniseen urakehitykseen.”
- Janne Borro, Barona IT

Tämän vuoden ohjelmaan valittiin 4 henkilöä. Ohjelmaan valittujen henkilöiden työkokemustaso vaihteli vuodesta 20 vuoteen. Tähän asti alalla nähdyistä koulutusmalleista poiketen osallistujille maksetaan täyttä palkkaa ensimmäisestä päivästä alkaen ja se määräytyy yksilöllisesti henkilön osaamisen ja aikaisemman kokemuksen perusteella.

“Angular oli perustasolla jo tuttu ennen ohjelmaa, mutta varmuus ja osaamiseni skaalautuvan sovellusarkkitehtuurin ja testattavuuden suhteen laajeni merkittävästi. Ohjelmassa oli Googlen sertifioimat huippukouluttajat Saksasta ja Belgiasta. Järjestelyt oli huipputasoa, en ole työurallani vielä kohdannut yhtä hyvää huolenpitoa koulutuksessa ollessa järjestäjän ja kouluttajien osalta.”

-Henri Blomster, Software Developer

Ohjelman tarkoituksena on tarjota mahdollisuus alalla jo työskenteleville jatkokouluttautua sekä päivittää omaa osaamistaan. Toisaalta ohjelma on myös hyvä ponnahduslauta työuransa alussa olevilla kehittäjille. Koulutuksen lisäksi kaikille osallistujille on tarjolla heti töitä uuden teknologian parista. Ohjelmassa aloittavat henkilöt pääsevät ottamaan oppimansa teknologian heti käytäntöön asiakasprojekteissa ja siten syventämään osaamistaan entisestään.

“Uskomme CGI:llä Beyond Javan kaltaisten ohjelmien tarjoavan sekä kokeneille että uransa alussa oleville ohjelmistokehittäjille aidosti kiinnostavan mahdollisuuden urakehitykseen ja oman teknologiaosaamisen päivittämiseen. Olemme todella tyytyväisiä Barona IT:n kanssa yhteistyössä toteuttamaamme ohjelmaan.”
- Juha Linkola, CGI

Lisätiedot:
Janne Borro
p. +358 44 542 9644

Barona IT koostuu kahdesta liiketoiminta-alueesta – Teknisen tuen ratkaisuista (Solutions for Tech support) ja Digitalisaation osaajaratkaisuista (Digital Talent Solutions). Työllistämme vuositasolla yli 1000 IT-asiantuntijaa, ja toimimme Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Puolassa. Puolasta käsin tuotamme erilaisia Service Desk -palveluita pohjoismaihin.

 

 

 

 

 

 

Aiheet: IT työTiedotteet

Uusimmat tiedotteet