<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Barona ja Niko Kivelä aloittavat yhteistyön

TyokylassaNikoKivelä2018

Yhteistyön aikana stand up -koomikko Niko Kivelä tulee tutustumaan Baronan työntekijöihin, erilaisiin työtehtäviin ja yrityksiin. Barona haluaa auttaa ihmisiä löytämään oman potentiaalinsa ja juuri heille itselleen sopivan työn.

”Hienoa, että saamme kääriä hihat juuri Niko Kivelän kanssa. Hänen kanssaan on helppo näyttää konkreettisesti, millaista työ eri muodoissaan on ja miten upeita ihmisiä Baronalla on töissä. Olemme huomanneet, että monet, varsinkin nuoret ihmiset eivät tiedä, mitä kaikkea työelämä voi heille tarjota. Tällä yhteistyöllä haluamme mahdollistaa tutustumisen erilaisiin työtehtäviin pilke silmäkulmassa”, toteaa Baronan markkinointijohtaja Tuomas Haapsaari. Tulossa on esimerkiksi Työkylässä Niko Kivelä -videosarja, jossa tutustutaan Baronan työntekijöihin ja heidän arkeensa.

Niko Kivelälle syy yhteistyöhön on yksinkertainen: nuorten ja pitkäaikaistyöttömien auttaminen.

”En tekisi tätä, ellei tämä menisi tunteisiin. Tavoitteeni on, että varsinkin nuoret saisivat rohkeutta työnhakuun”, hän sanoo. Kivelä kertoo, että hänellä on ollut hyvät lähtökohdat elämässään ja että häntä on aina kannustettu.

”Aina pitäisi olla vierellä ihmisiä, jotka tsemppaavat."

Katso tästä Nikon ajatuksia työstä ja tulevasta sarjasta:

Katso tästä myös sarjan 1. jakso! 

Kivelän mielestä työnhaun hetki on usein epäluonnollinen. ”Työhaastattelussa ihminen yrittää olla jotain mitä ei ole ja jotain, mitä luulee muiden odottavan. Jokaisen pitäisi uskoa itseensä: vahvuutesi on siinä, minkälainen olet”, Kivelä toteaa. ”Kun on rehellinen ja katsoo muita silmiin, niin kyllä se jotain tuottaa.”

Kivelä toivoo, että jokainen voi olla ylpeä työstään. Hän haluaisin kitkeä ihmisten puheista pois oman työnsä vähättelyn.

”Kaikella työllä on merkitystä tekijälleen, työnantajayritykselle ja tietty koko yhteiskunnalle. Työn rooli yksilön elämässä voi silti vaihdella, eikä kaikkien tarvitse löytää suurta intohimoaan – kunhan kuitenkin viihtyy työssään”, Kivelä sanoo.

Tuomas Haapsaari on samoilla linjoilla: "Kaikista töistä voi löytää jotain hyvää ja merkityksellistä. Uskomme, että Niko Kivelä pystyy kanssamme viestimään uudella tavalla erilaisten töiden parhaista puolista ja samalla nostamaan esiin ihmiset tehtävien ja titteleiden takaa."

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: Sandra Lamppu, p. 044 2037088
Alkuperäinen kuvaJani Avelin

Uusimmat tiedotteet