<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Barona on avannut uuden varastopalvelukohteen Vantaalle - Korona toi kysyntäpiikin palveluille

Barona_toimialakuva_logistiikka_matala_png

Suomen suurin henkilöstöpalveluyritys Barona on avannut uuden varastopalvelukohteen Vantaan Viinikkalaan. Varasto avattiin toukokuun lopussa ja se työllistää alkuvaiheessa vajaa kymmenen varastoalan ammattilaista. Vuosittain Barona työllistää noin 3000 logistiikka-alan ammattilaista.

Poikkeuksellinen koronakevät on lisännyt yritysten varastointitarvetta. Varastojen kautta kulkeva tavaramäärä on kasvanut normaalin sesonkivaihtelun lisäksi myös uusien asiakkaiden myötä. Myös erilaisiin toimitusketjujen haasteisiin halutaan varautua paremmin.

”Korona on lisännyt selkeästi kysyntää varastopalveluille. Monet asiakkaistamme haluavat varautua toimitushäiriöihin ja toisaalta vastata oman myynnin kasvuunsa huolehtimalla varastologistiikan toimivuudesta”, asiakkuuspäällikkö Jani Huhtamäki toteaa.

Uusi avattu varasto sijaitsee Kehä III:n ja lentokentän välissä Vantaan Viinikkalassa. Lämmitettyä tilaa voidaan tarvittaessa laajentaa niin vanhoille kuin uusille asiakkaille sekä mahdollisille lisäpalveluille.

”Haluamme kehittää jatkuvasti palveluitamme ja varmistaa asiakkaidemme toimitusketjujen sujuvuuden.  Samalla voimme tarjota osaamistamme myös resursointiin ja kokonaan ulkoistettuihin varastoihin”, Huhtamäki kertoo.

Baronan varastopalveluista vastaa Barona Varastopalvelut Oy, joka on osa Barona Logistiikkaa.

Lisätiedot:
Jani Huhtamäki
Asiakkuuspäällikkö, Barona Varastopalvelut
p. +358 50 466 5507
jani.huhtamaki@barona.fi

Aiheet: LogistiikkaAjankohtaistaTiedotteetvarastopalvelut

Uusimmat tiedotteet