<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Barona Työkykypalvelut ja Opteam Professi yhdistyvät 1.1.2018

palvelut_työkykypalvelut.jpg

Barona Työkykypalvelut ja Opteam Professi yhdistävät ammatillisen kuntoutuksen ja työkykyjohtamisen osaamisensa 1.1.2018 alkaen.

Barona Group Oy osti helmikuussa 2017 Opteam Yhtiöt Oy:n. Sekä Barona Työkykypalvelut että Opteam Professi ovat toimineet palveluntuottajan roolissa ammatillisessa kuntoutuksessa työeläke- ja vakuutusyhtiöille. Lisäksi, molemmat ovat tuottaneet työkykyjohtamisen palveluita yrityksille. Yhdistymisen luonnollisena seurauksena on tarkasteltu sitä, miten nämä kaksi toimintoa voidaan yhdistää eläkeyhtiöitä, yrityksiä ja kuntoutujia parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi.

KAIKKI NYKYISET PALVELUT TUOTETAAN JATKOSSA BARONAN KAUTTA

Yhdistymisen tuloksena Opteam Professin toiminta sulautetaan Baronaan 1.1.2018 alkaen. Kummankin organisaation osaajat yhdistetään yhdeksi, moniammatilliseksi tiimiksi, joka koostuu ammatillisen kuntoutuksen ja työkykyjohtamisen asiantuntijoista.

”Lähtötilanne alkuvuoteen on erinomainen; molemmilla toimijoilla on ollut vahvaa kasvun ja kehittämisen aikaa ammatillisen kuntoutuksen ja työkykyjohtamisen palveluissa”, toteaa Baronan toimialajohtaja Jaakko Alamäki. ”Teemme merkityksellistä, vaikuttavaa ja tärkeää työtä niin yhteiskunnan, yritysten kuin yksilöidenkin kannalta.

BARONA JA SEN TYÖKYKYPALVELUT PÄHKINÄNKUORESSA 

Barona on 
Suomalaisen työmarkkinan suurin yksityisen sektorin työllistäjä, jonka kautta uuden työn löytää vuosittain yli 30 000 henkilöä. Lisäksi Barona kouluttaa joka vuosi uusille urille 3 500 ihmistä. 

Baronan työkykypalvelut-yksikkö mahdollistaa vuosittain yli 1 000:lle henkilölle uusien urapolkujen löytymisen terveydentilan kannalta sopivampiin tehtäviin. Työkykypalvelut-yksikkö toimii 34:llä paikkakunnalla Suomessa. 

LISÄTIETOJA: 

Jaakko Alamäki, Barona, Toimialajohtaja, jaakko.alamaki@barona.fi, puh. 050 594 4498

Uusimmat tiedotteet