<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Barona vahvisti HubSpotin huippupuhujan Myyntikapina-tapahtumaan

myyntikapina_Vaaka

HubSpotin Sharen Murnaghan osallistuu Suomen suurimpaan myynnin tekijöille järjestettävään Myyntikapina-tapahtumaan Baronan kutsumana

Suomen suurin myyntiä käsittelevä tapahtuma ”Myyntikapina” järjestetään perjantaina 18.5.2018 Espoo Metro Areenalla. Tapahtuma on Baronan ja Johtajatiimin yhteistyössä tuottama ja tällä hetkellä tapahtumaan on jo ilmoittautunut yli 2000 myynnin ammattilaista, asiantuntijoista johdon henkilöihin.

Barona on kutsunut tapahtuman pääpuhujaksi HubSpotin kumppanitoiminnasta maailmanlaajuisesti vastaavan,  No 1 Global Sales -kilpailun voittajan Sharen Murnaghanin.  Baronan markkinointijohtaja Tuomas Haapsaari näkee Sharenin ja HubSpotin osallistumisen tapahtumaan tärkeänä viestinä siitä, että suomalainen myyntikulttuuri ja -osaaminen kiinnostavat myös kansainvälisiä toimijoita. 

"Haluamme, että tapahtuman sisältö lisää aidosti osallistujien ymmärrystä modernin myynnin mahdollisuuksista. Inbound-markkinoinnin merkitys on huomattu Suomessa ja HubSpot on tässä suhteessa alan edelläkävijä. Sharen on äärimmäisen taitava modernin myynnin ja markkinoinnin asiantuntija ja tuo varmasti omassa puheenvuorossaan esille erittäin ajankohtaisia teemoja kaikille myyntiä tekeville yrityksille", Haapsaari kertoo.

Haapsaaren mukaan tapahtumalla halutaan vahvistaa suomalaista myyntiosaamista. Tapahtuman muista huippupuheenvuoroista vastaavat muun muassa Pirjo Suhonen, Mika Sutinen, Tomi Hilvo ja Tanja Piha, sekä Suomen johtava myynnin asiantuntija ja "Myyntikapina"-uutuskirjan kirjoittanut Mika D. Rubanovitsch. Maksuttomaan tapahtumaan otetaan vielä ilmoittautumisia.

Ilmoittaudu mukaan

 

 
Lisätiedot:

Tuomas Haapsaari, markkinointijohtaja
tuomas.haapsaari@barona.fi, p. +358 50 466 7769
Barona

Mika D. Rubanovitsch, toimitusjohtaja
mika.rubanovitsch@johtajatiimi.com, p.+358 40 9100 200
Suomen Johtajatiimi

Barona on Suomen johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Kauttamme uuden työn löytää vuosittain yli 30 000 henkilöä. www.barona.fi

Myyntikapina-tapahtuma pysäyttää suomalaisen myynnin kentän yhdeksi päiväksi miettimään tekosiaan. Tapahtuman kohderyhmänä ovat ensisijaisesti myyntijohtajat ja modernit myyjät. Asetelma pelkästään myynnistä ja markkinoinnista on rikkoutumassa. Elämme maailmassa, jossa myynti ja markkinointi alkavat olla yhtä ja samaa. Kaikille tilaisuuden osallistujille jaetaan tilaisuudessa virallisesti julkaistava "Myyntikapina"-uutuuskirja, joka pureutuu ostovallankumouksen jälkeiseen aikaan.
www.myyntikapina.fi

Suomen Johtajatiimi tarjoaa korkean profiilin myyntitaitovalmennuksia, joissa yli 20 vuoden tuoma kokemus, prosessiosaaminen ja todennettu vaikuttavuus korostuvat.
w
ww.johtajatiimi.com

.

Aiheet: MyyntiTyöelämäMarkkinointiMyyntikapina

Uusimmat tiedotteet