<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Baronan Satakunnan uusi aluepäällikkö uskoo yhteistyön voimaan

Nikumatti-nostokuva

Baronan Satakunnan aluepäälliköksi on nimitetty 24.2. Sanna Nikumatti. Nikumatti tulee vastaamaan liiketoiminnasta Satakunnan alueella, jossa Baronalla on toimipisteet Porissa ja Raumalla.

Nikumatti on opiskellut kauppatieteitä Vaasan Yliopistossa ja kasvatustieteitä Aalto-yliopistossa. Pitkän uran finanssialalla tehnyt Nikumatti uskoo aiemman kokemuksen tuoneen vahvaa ymmärrystä yritysten ja yrittäjien tarpeista ja haasteista. 

”Minulla on kasassa todella hieno tiimi ja yhdessä tulemme luomaan kokonaisvaltaisia kumppanuuksia yritysten ja yhteisöjen kanssa. Olemme paikallinen toimija, jolla on samalla leveät kansainväliset hartiat. Tavoitteenamme on kasvattaa tietoisuutta tästä Baronan laajasta palveluvalikoimasta”, Porissa asuva Nikumatti linjaa.

Koronaviruksen aiheuttama poikkeuksellinen tilanne näkyy luonnollisesti myös Satakunnan alueen elinkeinoelämässä ja työntekijäpuolessa. Baronalla pyritään tukemaan niin työntekijöitä kuin asiakkaita haastavassa tilanteessa ja pitämään palvelut täydessä käynnissä.

”Baronan arvot ovat vastuullisuus, rohkeus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Nyt jos koskaan näiden arvojen tulee ohjata toimintaamme kaikilla tasoilla”, Nikumatti sanoo.

”Alan johtavana toimijana tulemme yhdessä tekemään parhaamme, että tästä kriisistä selviydytään. Sanna on saanut haastavan startin tehtävässään, mutta tulee varmasti johtamaan tulevaisuuteen katsovalla otteella”, Barona Lounais-Suomen aluejohtaja Timo Vauhkonen toteaa.

Lisätietoja:

Timo Vauhkonen
aluejohtaja, Lounais-Suomi
timo.vauhkonen@barona.fi
p. +358 44 2185 859

Sanna Nikumatti
aluepäällikkö, Satakunta
sanna.nikumatti@barona.fi
p. +358 50 4210 317


Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys Barona tarjoaa Satakunnan alueella mm. rekrytoinnin, henkilöstövuokrauksen, ammatillisen kuntoutuksen ja muutosturvan palveluja ja tekee tiivistä yhteistyötä Baronaan ja Bravedo-konserniin kuuluvien yhtiöiden kuten Saranen, Momentous-Cresco ja Forenom kanssa. Baronan liikevaihto vuonna 2019 oli yli 400ME ja sillä on toimintaa Suomessa yli 30 paikkakunnalla ja kansainvälisesti 10 maassa.

 

Aiheet: TyöelämäNimitysuutinenTiedotteet

Uusimmat tiedotteet