<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Baronan toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmaselle kansainvälinen tunnustus: ”Näkemyksellisyys ja kattavat palvelumme on nyt noteerattu myös kansainvälisesti”

MVH-Barona-CEO-SIA-blogikuva3

Baronan toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen on nimetty ainoana pohjoismaisen henkilöstöpalvelualan yrityksen johtajana ja vaikuttajana globaalin asiantuntijaorganisaatio SIA:n 2020 Global Power 150 – Women in Staffing ja Staffing 100 Europe -listoille. Vanhala-Harmasen valintaan vaikuttivat mm. esimerkillinen vaikuttaminen työelämään ja alan kehitykseen, hyvä johtajuus sekä menestyksen luominen.

Vuonna 1989 perustettu SIA on itsenäinen organisaatio, johon kuuluu 1 000 jäsenyritystä ja sillä on asiakkaita yli 80 maassa. Vanhala-Harmanen on nyt toista kertaa mukana SIA:n listauksissa, kuitenkin ensimmäistä kertaa top 150 naisvaikuttajat -listauksessa ainoana edustajana Pohjoismaista.

 SIA:n Global Editorial Director Subadhra Sriram toteaa listalle valittujen edustavan monipuolisesti henkilöstöpalvelualaa, jonka arvo globaalisti on noin 498 miljardia dollaria.

 ”Tämän vuoden palkinnonsaajat ovat vieneet aikana, johon on liittynyt paljon häiriöitä, yritystään ja ekosysteemiä eteenpäin ja samalla sitoutuneet lujasti monimuotoisten, kestävien ja osallistavien organisaatioiden rakentamiseen”, Sriram toteaa.

Vanhala-Harmasen mukaan valinta SIA:n listaukseen on osoitus paitsi hänen omasta pitkäjänteisestä työstään henkilöstöpalvelualalla, myös Baronan palvelujen laajuudesta ja vaikuttavuudesta kansainvälisesti vertailtuna.

 ”Henkilöstöpalveluyritykset tunnetaan parhaiten vuokratyön tarjoamisesta, mutta tänä päivänä teemme todella paljon muutakin – tämä on vähitellen ymmärretty myös meillä Suomessa. Baronalla rekrytoimme, koulutamme ja valmennamme sekä tarjoamme esimerkiksi kokonaisulkoistuksia eri aloille, ja koronan myötä olemme ottaneet isosti kiinni kansainvälisten kärkiyritysten tasoa”, Vanhala-Harmanen toteaa ja jatkaa:

 “Haasteet ovat yhteisiä ja haluan omassa roolissani edistää toimivaa työelämää, joka huomioi muuttuvan maailman vaatimukset. Aiheet, joita olen nostanut julkiseen keskusteluun, ovat myös globaalisti ajankohtaisia ja eri alojen yrityksiä laajasti koskettavia.”

Voit tutustua SIA:n 2020 Global Power – Women in Staffing -listaukseen täältä >>
ja 2020 Staffing 100 Europe –listaukseen täältä >>

SIA_Global150_Women_2020


SIA_Staffing100_EU_2020 


Lisätietoja:

Minna Vanhala-Harmanen, toimitusjohtaja, Barona
p. 040 051 1786

Katriina Sahlman,
viestinnän asiantuntija, Barona
p. 050 518 9260

 

Aiheet: TyöelämäAjankohtaistaTiedotteetHenkilöstöpalveluala

Uusimmat tiedotteet