<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Crescon uudeksi myyntijohtajaksi Juha Laine

Juha-Laine-Cresco

Asiantuntijayritys Cresco on nimittänyt 1.8.2019 alkaen Juha Laineen Crescon myyntijohtajaksi. Juha siirtyi uuteen rooliin Barona Engineeringin Senior Sales Managerin tehtävästä ja ottaa vastuulleen Crescon myyntikulttuurin kehittämisen, nykyisten asiakkuuksien myynnin kasvun ja uusasiakasmyynnin.

”Työelämän murros haastaa yrityksiä ja tekemisen tapoja johdosta työntekijätasoon, jolloin ymmärrystä ihmisten käyttäytymisestä ja sitä ohjaavista ajureista tulee lisätä. Jotta saamme asiantuntijoidemme vahvan työpsykologisen asiantuntemuksen vielä paremmin asiakkaidemme käyttöön, tarvitsemme monipuolista osaamista ja näkemyksellisyyttä asiakassuhteidemme hoidossa. Uskomme Juhan olevan loistava valinta vahvistamaan niin nykyisten kuin uusien asiakkaidemme palvelua yhdessä konsulttiemme kanssa”, Crescon johtaja Katri Hurme kertoo.

”Olen erittäin iloinen voidessani olla mukana tukemassa ammattilaisia työssään. Crescossa on valtava määrä osaamista niin henkilöstön kehittämiseen kuin esimerkiksi rekrytointiin liittyvien riskien hallinnassa. Jatkossa tulemme tiivistämään yhteistyötä asiakkaidemme ja Bravedo konserniin kuuluvien eri yhtiöiden välillä. Tulemme olemaan aktiivisesti läsnä asiakkaidemme arjessa ja tuomaan entistä innovatiivisempia palveluita markkinoille. Haluamme niin yritysten kuin yksilöiden kukoistavan", Laine sanoo.

Baronaan kuuluva Cresco tarjoaa monipuolisia palveluja rekrytoinnin ja henkilöstön kehityksen osa-alueilla ja sen missiona missiona on auttaa ihmisiä ja organisaatioita saavuttamaan täysi potentiaalinsa.

TUTUSTU CRESCON PALVELUIHIN

Lisätiedot:

Katri Hurme
Johtaja, Psykologitoimisto Cresco Oy
katri.hurme@cresco.fi
p. +358 50 587 8828

Juha Laine
Myyntijohtaja, Psykologitoimisto Cresco Oy
juha.laine@cresco.fi
p. +358 50 443 1057

Vuonna 1995 perustettu business-psykologian asiantuntijayritys Cresco kuuluu Suomen johtavimpaan henkilöstöpalvelualan yritykseen Baronaan. Crescon palveluita yhdistää vahva työpsykologian asiantuntijuus, liiketoiminnan haasteiden ymmärtäminen sekä jatkuva uusiutuminen. Toimintaa ohjaa luottamuksellisuus, joustavuus, eettisyys ja asiakaslähtöisyys.

Barona kuuluu BRAVEDOON, joka on työelämän, sote- ja teknologia-alalla toimiva useista kymmenistä liiketoiminnoista koostuva konserni.

Aiheet: NimitysuutinenTiedotteetCresco

Uusimmat tiedotteet

New call-to-action