<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hartwall Arenan uusi henkilöstökumppani on Barona

Hartwall-Arena-logo

Suomen 6. suurin työnantaja Barona on solminut yhteistyösopimuksen Hartwall Arenan kanssa tapahtumapalveluiden henkilökunnan resursoinnista. Sopimus alkaa 1.7.2021 ja kattaa kaikki Hartwall Arenalla toteutettavat tapahtumat ympäri vuoden.

Hartwall Arenalla järjestetään vuosittain satoja urheilu-, kulttuuri- ja elämystapahtumia, joissa työskentelee tyypillisesti noin 100 tapahtumapalveluiden ammattilaista. Vaikka tapahtumat ovat vielä pandemian vuoksi tauolla, on katse suunnattu jo poikkeusolojen väistymiseen ja syksyyn.

Barona ja Hartwall Arena valmistautuvat voimakkaaseen kysynnän patouman purkautumiseen.

– Tapahtuma-alan ammattilaiset kuuluvat siihen työntekijäryhmään, joka on kärsinyt koronakurituksesta kohtuuttoman paljon. Olemme äärimmäisen tyytyväisiä, että pääsemme pian tarjoamaan heille töitä yhdessä Hartwall Arenan kanssa, kertoo Baronan hotelli- ja ravintola-alan toimialajohtaja Mikael Nuotio ja jatkaa:

– Tapahtuma- ja ravintola-ala tulee nousemaan entistä ehompana, sillä ihmisillä on kaipuu toisten kohtaamiseen. Kun asiakkaat pitkän tauon jälkeen pääsevät taas konsertteihin ja urheilumatseihin, tarvitaan jälleen iso joukko henkilökuntaa.

Moni koronan vuoksi työn menettäneistä henkilöistä on vaihtanut alaa, ja Baronan työelämätutkimuksestakin ilmeni, että palvelualan työpaikat ovat murroksessa. Kuitenkin osa-aikaisia työnhakijoita on paljon liikkeellä, ja tapahtuma- ja ravintola-ala edelleen kiinnostaa nuoria työnhakijoita. Pitkän tauon jälkeen työntekijäkokemukseen, perehdytykseen ja turvallisuuteen on kiinnitettävä erityistä huomiota. Baronalla nämä tarpeet on tunnistettu ja toimenpiteisiin on ryhdytty.

– Odotamme yhteistyötä Baronan kanssa innolla, sillä Suomen arvostetuin henkilöstöpalvelualan yritys tulee olemaan meille arvokas kumppani, kun palaamme taas normaaliin arkeen. Kalenterimme on lähivuosille aivan tupaten täynnä tapahtumia ja edessä onkin Hartwall Arenan kiireisimmät ajat heti, kun olemme selvinneet pandemiasta. Näihin ruuhkavuosiin tarvitsemme osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaa. Yhdessä Baronan kanssa tulemmekin ottamaan avosylin vastaan kaikki tapahtumia jo kauan kaivanneet ihmiset, toteaa Hartwall Arenan toimitusjohtaja Kimmo Kivisilta.

Jo aiemmin Barona on vastannut yhdessä Restelin kanssa Hartwall Arenan ravitsemuspalveluiden henkilöstöstä.

Barona työllistää vuosittain noin 7 500 hotelli-, ravintola- ja tapahtuma-alan ammattilaista ympäri Suomen. Hartwall Arena on Suomen suurin tapahtuma-areena, jossa järjestetään vuosittain satoja erilaisia tapahtumia.

Lisätietoja:

Mikael Nuotio, hotelli- ja ravintola-alan toimialajohtaja, Barona
050 566 0164
mikael.nuotio@barona.fi

Aiheet: resursointiPalvelualattapahtuma-alaHartwall Arena

Uusimmat tiedotteet