<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Aarne Töllinen on Baronan uusi CMO

Tiedote-nostokuva-Aarne-Tollinen-Barona

Baronan Chief Marketing Officeriksi on nimitetty KTM Aarne Töllinen, 33. Lokakuun alussa Baronalla aloittava Töllinen valittiin tehtävään avoimen #BaronaCMO -rekrytointikampanjan myötä.

Aiemmin työurallaan Töllinen on työskennellyt muun muassa Tjäreborgin markkinointi- ja myyntijohtajana sekä ToinenPHD:n varatoimitusjohtajana. Baronalle Töllinen siirtyy sosiaali- ja terveysalalla toimivan Stellan markkinointiviestinnän ja kuluttajapalveluiden johtajan tehtävästä.

"Baronalaisten rehellisyys ja kirkas näkemys työelämän murroksesta herättivät #BaronaCMO-kampanjassa kiinnostukseni. Kun yritys kertoo avoimesti unelmistaan, haasteistaan ja jopa epäonnistumisistaan heti rekrytoinnin alkumetreillä, on lähtökohta yhteisen luottamuksen rakentumiselle hedelmällinen. Ja luottamushan on työelämän peruskivi", Töllinen toteaa.

BaronaCMO-kampanjan_case-video_master

Laaja-alaisia työelämäpalveluita tarjoavalla Baronalla tasavertaisuus ja läpinäkyvyys ovat keskeisiä suuntaviittoja kaikessa toiminnassa. Siksi samat periaatteet ohjasivat yrityksen omaa CMO-rekrytointia.

"Emme aina ole onnistuneet kertomaan kaikesta siitä, mitä jo teemme, mitä tavoittelemme ja minkä puolesta Baronalla työskentelemme. Siksi tarvitsimme näkemyksellisen ja toimeenpanokykyisen CMO:n johtamaan meidän ja toimintaympäristömme välistä vuorovaikutusta sekä kehittämään Barona-brändiä entistäkin vahvemmaksi. Aarne on tähän juuri oikea henkilö", Baronan toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen taustoittaa valintaa.

 

Lisätiedot:
Minna Vanhala-Harmanen, CEO
p. +358 40 051 1786

Aarne Töllinen, CMO
p. +358 43 824 8802


Vuonna 1999 perustettu Barona on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja työllistämme vuosittain yli 30 000 ihmistä. Rakennamme parempaa työelämää ja yhteiskuntaa auttamalla ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Palveluihimme kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut. Toimintaamme ohjaa vapaus, vastuullisuus, rohkeus ja yhdessä tekeminen. Toimimme Suomessa yli 30 paikkakunnalla ja kansainvälisesti 10 maassa. Baronan liikevaihto oli vuonna 2018 noin 364 M€.

Aiheet: NimitysuutinenTiedotteetCMO

Uusimmat tiedotteet