<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Janne muurinen Barona IT:lle Digital Talent solution -yksikön liiketoimintajohtajaksi

janne_muurinen

Barona IT jatkaa isoja harppauksia kohti parempaa IT-alan rekrytointia ja työelämää: Janne Muurinen on aloittanut Barona IT:n Digital Talent Solutions -yksikön liiketoimintajohtajana 1.10.2019. 

IT-alan osaajamarkkina on hyvin kilpailtu kaikissa pohjoismaissa - tämän vuoksi kehittämme toimintaamme ja palveluitamme jatkuvasti niin yritysasiakkaidemme kuin IT-alan osaajien näkökulmasta. Haluamme olla entistä laajemmin mahdollistamassa pohjoismaista digitalisoitumista auttamalla yrityksiä löytämään tarvittavat asiantuntijat myös kansainvälisen rekrytoinnin keinoin: ”Näemme, että Janne pystyy oman monipuolisen kokemuksensa myötä tuomaan paljon uusia asioita Barona IT:n tekemiseen!” toteaa Barona IT:n toimialajohtaja Henrik Rantala.

Ennen Barona IT:lle siirtymistä Janne toimi Digialla liiketoimintajohtajana vastaten Agile Development liiketoiminnasta. Digialle tie vei liiketoimintakaupan kautta keväällä 2017, kun Janne toimi Nord Software ohjelmistoyrityksessä COO:na ja osakkaana: 

”Tältä ajalta minulle jäi varsin hyvä ja kokonaisvaltainen kuva ketterän asiantuntijaorganisaation johtamisesta sekä asiakastarpeista ja haasteista.” Janne toteaa.  

Ohjelmistokehityksen lisäksi Jannella on kokemusta myös mm. digitaalisen markkinoinnin ja web-analytiikan parista vastatessaan Klikin (nykyisin osa Nordic Morningia) Suomen ja Ruotsin operaatioista. Janne on myös toiminut A-lehtien Innovation Lab -yksikön vetäjänä sekä vastannut Enstolla Online Services – toiminnosta kansainvälisesti. 

”Oma tausta on vahvasti asiakkaan ja konsulttiyritysten puolelta. Suomen ja pohjoismaiden markkinaa on tullut tarkasteltua monelta eri kulmalta - Uskon, että tämä on vahvuus, kun lähdetään yhdessä tiimin kanssa miettimään liiketoiminnan uusia lähtöjä. Muutaman ensimmäisen viikon perusteella olen erittäin vaikuttunut Barona IT:n ihmisistä, tarjoamasta ja asiakkuuksista. Meillä on hienot lähtökohdat lähteä rakentamaan tätä menestystarinaa eteenpäin, isoin harppauksin!” Janne päättää.

Lisätiedot:
Henrik Rantala, Toimialajohtaja - Barona IT
p. +358 50 590 3447

Janne Muurinen, Liiketoimintajohtaja - Barona IT
p. +358 40 036 7344

 


Barona IT koostuu kahdesta liiketoiminta-alueesta – Teknisen tuen ratkaisuista (Solutions for Tech support) ja Digitalisaation osaajaratkaisuista (Digital Talent Solutions). Työllistämme vuositasolla yli 1000 IT-asiantuntijaa, ja toimimme Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Puolassa. Puolasta käsin tuotamme erilaisia Service Desk -palveluita pohjoismaihin.

Aiheet: ITNimitysuutinenTiedotteet

Uusimmat tiedotteet