<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Psykologitoimisto Cresco Oy vahvistaa palveluitaan Turussa

Turun ja Vakka-Suomen alueella kuten muuallakin Suomessa on jatkuvasti pulaa osaavista työntekijöistä. Baronaan kuuluvan psykologitoimisto Crescon johtajan Katri Hurmeen mukaan on paljon aloja, jonne on haastavaa löytää työvoimaa. Näissä tilanteissa voidaan ulkoisen rekrytoinnin lisäksi pohtia olemassa olevan potentiaalin tunnistamista ja osaamisen kasvattamista myös organisaation sisältä käsin.

”Yhtä tärkeää kuin on houkutella uusia osaajia yritykseen, on varmistaa sen nykyisten työntekijöiden mahdollisuudet kehittyä ja löytää uusia uramahdollisuuksia myös talon sisältä. Ihmisten potentiaalien ja osaamisen tunnistaminen esimerkiksi meidän potentiaalikartoitustemme avulla auttaa yrityksiä toimimaan menestyksekkäästi ja varmistamaan kilpailukykynsä myös tulevaisuudessa”, Katri Hurme kertoo.

Crescon henkilöarviointi- ja henkilöstön kehittämisen palveluita tullaan jatkossa tarjoamaan suoraan Turusta käsin peräti kahden asiantuntijan voimin, kun Crescon laillistettu psykologi ja konsultti Emma Vuorenmaa siirtyy työskentelemään Turkuun. Yhdessä psykologi Nina Hamburgin kanssa he voivat näin paremmin vastata alueella asiakkaiden tarpeisiin.

”Haluamme olla lähellä paikallisen asiakkaan ja työntekijän arkea ja pysyä perillä alueellisista toimintaympäristön muutoksista. Emma ja Nina tulevat saamaan meiltä Helsingistä käsin kaiken tarvitsemansa tuen ja uskon vahvasti heidän panokseensa paikallisten palveluidemme kehittämisessä”, Katri kertoo.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Emma Vuorenmaa, konsultti, PsM, p. 050 454 2399 tai emma.vuorenmaa@cresco.fi

Katri Hurme, johtaja, PsM, p. 050 587 8828 tai katri.hurme@cresco.fi

--------------------------------------------------------

Vuonna 1995 perustettu business-psykologian asiantuntijayritys Cresco kuuluu Suomen johtavimpaan henkilöstöpalvelualan yritykseen Baronaan. Crescon palveluita yhdistää vahva työpsykologian asiantuntijuus, liiketoiminnan haasteiden ymmärtäminen sekä jatkuva uusiutuminen. Toimintaa ohjaa luottamuksellisuus, joustavuus, eettisyys ja asiakaslähtöisyys.

Uusimmat tiedotteet