<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Wihuri Oy Aarnio ja Barona Logistiikka yhteistyöhön logistiikkakeskuksessa

Wihuri Oy Aarnio ja Barona Logistiikka yhteistyohon logistiikkakeskuksessa.jpg

Wihuri Oy Aarnio ja Barona Logistiikka yhteistyöhön Wihuri Oy Aarnion logistiikkakeskuksen varastotoimintojen operoinnista.

 

Keväällä 2018 valmistuvassa Wihuri Oy Aarnion logistiikkakeskuksessa tulee työskentelemään 150 Barona Logistiikan logistiikka-alan osaajaa monipuolisissa varastotehtävissä. Haut käynnistetään marraskuun aikana.

Wihuri Oy Aarnion hankinta- ja logistiikkajohtaja Janne Sokajärven mukaan nyt allekirjoitetulla yhteistyösopimuksella osapuolet sitoutuvat pitkäaikaiseen strategiseen kumppanuuteen, jolla varmistetaan toimintavarmat ja kilpailukykyiset varastoprosessit.

"Barona Logistiikan pitkäaikainen kokemus ja edistyksellinen osaaminen niin vastuullisena työnantajana kuin logistiikkaprosessien osaajana tukivat päätöksentekoamme", Sokajärvi jatkaa.

Logistiikkapäällikkö Teemu Mikkonen Wihuri Oy Aarniosta kertoo, että yhteistyö Barona Logistiikan kanssa on luonteva vaihtoehto, sillä yhteistyötä on tehty jo Metro-pikatukkujen keräilytoiminnoissa.

"Barona Logistiikan kokonaisvastuu varastotoiminnoista mahdollistaa ammattitaitoisen ja kustannustehokkaan toiminnan kaikkina aikoina, kun resurssit voidaan kohdentaa oikeisiin tehtäviin oikeaan aikaan ympäri vuorokauden", Mikkonen jatkaa.

 

Barona mukaan jo suunnitteluvaiheeseen

Yhteistyö käynnistyy välittömästi, ja Barona Logistiikan ammattilaiset ovat avainrooleissa logistiikkakeskuksen toiminnallisen kokonaisuuden suunnittelussa ja rakentamisessa.

"Wihuri Oy Aarnio on meille pitkäaikainen ja erittäin merkittävä asiakas. Olemme todella iloisia siitä, että pääsimme projektiin mukaan jo suunnitteluvaiheessa. Pystymme tällä tavoin antamaan parhaan panoksemme sujuvan, varman ja laadukkaan käyttöönoton ja tuotannon takaamiseksi", palvelujohtaja Olli Nieminen Barona Logistiikasta kertoo.

Barona Logistiikan toimialajohtaja Kari Heikkilä pitää mittavaa yhteistyötä Wihuri Oy Aarnion kanssa suurena luottamuksen osoituksena.

"Nyt kääritään hihat ja ryhdytään hommiin! On hienoa olla logistiikka-alan murroksessa juuri nyt, kun prosessit ja menetelmät uudistuvat, ja ennen kaikkea olla yhdessä asiakkaidemme kanssa tekemässä näitä muutoksia", Heikkilä kiteyttää.

 

Lisätietoja:

Hankinta- ja logistiikkajohtaja Janne Sokajärvi, Wihuri Oy Aarnio, p. 040 748 7086

Toimialajohtaja Kari Heikkilä, Barona Logistiikka, p. 040 550 0109

 

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka palveluksessa työskentelee vuosittain yli 3 000 logistiikka-alan ammattilaista ja asiantuntijaa. Barona Logistiikka on osa suomalaista Barona Groupia, joka toimii myös Ruotsissa, Norjassa, Puolassa, Espanjassa, Virossa ja Venäjällä.

Wihuri Oy Aarnio on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Yritys huolehtii päivittäin noin 30 000 HoReCa-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Wihuri Oy Aarnio osa kansainvälisesti toimivaa Wihuri-konsernia, joka on suomalainen perheyhtiö.

Aiheet: Logistiikka

Uusimmat tiedotteet